Str. Savinesti, nr. 3 (0,52 km) Craiova

Luni - Vineri: 08:00-20:00


Despre Noi

despre_noi

Sculptor & Relaxing Body - Remodelare Corporală

Sculptor & Relaxing Body este un centru elegant de remodelare corporală, creat cu multă pasiune. Ambientul relaxant și prietenos, profesionalismul și experiența de peste 10 ani a personalului angajat fac din acest loc un salon de înaltă clasă.

De ce Sculptor & Relaxing Body?

Sculptor & Relaxing Body oferă cele mai bune soluții de tratament, adaptate la nevoile fiecărei persoane în parte. Alcătuim pachete personalizate de servicii, gândite în funcție de necesitățile și bugetul tău.

Echipa noastră este dinamică și responsabilă, având o experiență bogată în aria tratamentelor corporale.

Promptitudinea și amabilitatea personalului nostru, dar și aparatura de ultimă generație sunt aspectele care ne diferențiază de alte saloane de remodelare corporală și înfrumusețare.

Gama variată de servicii pe care vi le punem la dispoziție pune bazele unui tratament revoluționar, atât pentru corp, cât și pentru față.

Trecând pragul nostru, pășiți într-un adevărat "Institut al frumuseții", ce dispune de echipament profesional special creat pentru a vă oferi terapii premium precum crio-radiofrecvența, HImFU, masajul transdermic, microdermoabraziunea cu sick cu pulbere de diamant și dermoleds (led laser).

inaugurare1
inaugurare2
inaugurare3
inaugurare4