Str. Savinesti, nr. 3 (0,52 km) Craiova

Luni - Vineri: 08:00-20:00


Remodelare faciala

Masaj transdermic

30 minute

O sedinta/50 Lei

Masaj transdermic DermoHealth cu tehnologie LED Laser, terapie unica, patentata, cu efecte garantate, ce ridica, modeleaza si recontureaza.

transdermic

HIFU - facelift

Durată variabilă

HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) este un tratament non-invaziv, fara efecte secundare care utilizeaza ultrasunete de intensitate mare. Trateaza pielea si straturile profunde prin LIFTING, REDUCEREA RIDURILOR, FERMITATE, TONIFIERE a zonelor PERIOCULARE, FRUNTE, POMETI, NASOLABIALE, BARBIE, GAT. Singurul tratament de lifting non-chirurgical aprobat de FDA avand avantajul reluarii imediate a activitatii si evitarea riscurilor si disconforturilor unei operatii.

Dermoleds

Dermoleds (led laser)

30 minute

O sedinta/50 lei

Terapie cu efecte rapide pentru tratamente anticearcan, pungi sub ochi, detoxifiere faciala, cresterea elasticitatii, stimulare fibroblaste.

Dermoleds

Microdermoabraziune - pulbere de diamant

15 minute

O sedinta/85 Lei

Microdermoabraziunea cu pulbere de diamant, cu stick-uri de unica folosinta de diferite granulatii, pentru diferite tipuri de ten, pentru stimularea regenerarii epiteliale.

Microdermoabraziune

Ultrasunet

20 minute

O sedinta/100 Lei

Terapia cu ultrasunete este una dintre cele mai populare terapii in tratarea inestetismelor corporale si faciale datorita rezultatelor vizibile rapid, dar si practicalitatii.
Terapia imbunatateste metabolismul celular si circulatia sangvina, activeaza si accelereaza nutritia la nivel celular si tisular, redand pielii supletea si tonicitatea, imbogateste circulatia sangvina si atenueaza durerea, relaxeaza musculatura tensionata si intareste rezistenta fibrelor musculare, trateaza acneea, are efect defibrozant pentru tratarea ridurilor si vergeturilor, stimuleaza eliberarea toxinelor din celule

Ultrasunet

Crioradiofrecventa

30 minute

O sedinta/200 Lei

CrioRadiofrecventa este o Terapie Premium Tech, Unica si Premiata in anul 2018 de catre Asociatia de Medicina Anti-Aging. Pe acelasi cap de lucru are doua functii revolutionare: Radiofrecventa care penetreaza si incalzeste in profunzime pentru a topi stratul adipos ducand la eliminarea unui numar mare de adipocite si Crio-Lipoliza care raceste puternic la suprafata tegumentului pentru a Tonifia vizibil pielea. Procedura este non invaziva, nu necesita perioada de recuperare si este nedureroasa. Chiar daca raceste pielea, o face doar la suprafata, fara a simti senzatie de frig sau durere

Crioradiofrecventa

Radiofrecventa

30 minute

Radiofrecventa faciala este o procedura care actioneaza pe baza undelor electromagnetice si care penetreaza toate straturile pielii: epiderma, dermul si hipodermul. Este o terapie non-invaziva, prin care se obtine intinderea pielii, fara ca aceasta sa fie afectata.

Crioradiofrecventa

Hialuron Pen

Durată variabilă

Sistemul de administrare fara injectare a substantelor de umplere, biorevitalizante si cocktail-urilor nu numai ca va oferi pielii prospetime si tinerete, dar ofera si confort in timpul procesului de efectuare a tratamentului si elimina de asemenea complicatiile post-injectare.

Hialuron Pen