Str. Savinesti, nr. 3 (0,52 km) Craiova

Luni - Vineri: 08:00-20:00


Masaj

Masaj anticelulitic

50 minute

Masajul anticelulitic ne ajuta atat sa aratam mai bine, cat si sa eliminam depunerile de grasime din organism.

anticelulitic

Masaj de tonifiere

50 minute

Masajul de tonifiere face parte din categoria masajelor corporale cu efecte multiple. In principal are scopul de a reda tonusul tesutului muscular si tegumentului. In plus, relaxeaza muschii, activeaza circulatia prin comprimarea caselor profunde sangvine si limfatice, previne aparitia intinderilor si contracturilor musculare, ajuta la regenerarea tesutului muscular si indeparteaza celulele moarte si imbatranite.

tonifiere

Masaj regional

30 minute

Masajul ajuta organismul sa-si revina dupa efort dau dupa perioade de convalescenta, stimuleaza circulatia sangvina, intensifica nutritia celulara si ajuta la evacuarea reziduurilor metabolice si a retentiei hidrice.

regional

Masaj antistres si aromaterapie

90 minute

Masajul de relaxare sprijina organismul sa-si recapete starea generala de bine si echilibreaza sistemul nervos. Pe de alta parte, masajul este recomandat cand vrem sa scapam de durerile existente in diferite zone ale corpului nostru.

aromaterapie

Masaj relaxare

50 minute

Masajul de relaxare poate atenua probleme precum tensiunea, stresul, gandurile negative. De asemenea acesta calmeaza durerile, relaxeaza muschii incordati si ne da o senzatie de fericire si o stare de bine.

aromaterapie

Masaj pentru hidratare corporala

90 minute

Masajul corporal pentru hidratare are ca efect indepartarea celulelor moarte prin peeling-ul efectuat si stimularea circulatiei sangvine prin tehnicile de masaj utilizate. Masajul este ideal pentru a mentine stralucirea si catifelarea pielii.

hidratare corporala

Masaj cu pietre vulcanice

90 minute

Masajul cu pietre vulcanice este o terapie veche cu origini in India. Rocile incalzite sunt folosite pentru o mai buna drenare a toxinelor si activarea punctelor reflexe. Masajul recomandat persoanelor stresate, celor care au migrene, mialgii, contracturi musculare sau circulatie deficitara. Ajuta la procesul de eliminare a toxinelor, creste abilitatea fibrelor de colagen de a se intinde, are efect de energizare, creste circulatia sangvina si activitatea rinichilor si ajuta la eliminarea edemelor.

vulcanice

Masaj anticelulitic cu miere

50 minute

Folosind proprietatile mierii, acest masaj ne ajuta atat sa aratam mai bine, cat si sa eliminam depunerile de grasime din corpul nostru.

anticelulitic